12-12-12❤️

Två år.

Första gången vi träffades var på en fest efter 1:ans avslutning. Sen gick det några år, jag åkte till Lettland på praktik i 4 veckor med två andra tjejer. Något av det bästa jag varit med om. Vi arbetade på ett barnhem, och en dag var jag hemma i lägenheten själv eftersom jag inte mådde så bra. Satt på Facebook och gick igenom listan vilka som var inloggade, och varför jag började skriva med just honom vet jag inte. Men det gjorde jag. Och det ledde till att jag hittade min livskamrat. Klyschigt kanske, men det är sant. Och det var som att jag var kär i honom utan att ha träffat honom. Över internet. Hur sjukt är det inte?

Vi träffades iallafall när jag kom hem från Lettland och det var som att vi känt varandra i flera år (trots att vi bara träffats en gång innan). Tiden gick och vi blev officiellt 12-12-12. Sen dess har det gått så fort. Och så mycket som hänt!
Alla får spontana resor, Tylösand, Stockholm, Borås osv....

Vi har varit i Kap Verde över julen 2013, förlovade oss 29-07-14 på Gåsö västkusten, flyttade ihop i en lägenhet i Mjölby, skaffade Maya (våran lilla mops) och så mycket mycket mer. Varje dag händer det något nytt och spännande.

Idag är våran dag, och vi ska bara njuta av att vi har varandra, att vi är friska och att vi har så mycket att vara tacksamma för. Vi är ju bara tjugo år.

För att avrunda, vill jag bara berätta att du betyder allting, och ett liv utan dig finns inte. Really, DU är bäst. Och jag älskar dig ❤️

Snart fyller jag 20, julafton, nyår och ett nytt år. Och allt ska vi uppleva ihop, för jag är helt hundra (och det vet jag att du också är) att vi kommer vara tillsammans tills vi är gamla och sitter i våran soffa på verandan och äter chips och dricker pepsi!!

Love u